Skip to main content
informatie

Online kozijnen bestellen: makkelijk en snel

Als woning eigenaar wilt u de beste kwaliteit kozijnen voor uw huis. Maar misschien heeft u geen idee waar u moet beginnen in het selectie- en aankoopproces. Gelukkig is online kozijnen bestellen tegenwoordig eenvoudiger dan ooit.

online kozijnen bestellen kozijnplaza

De voordelen van online kozijnen kopen

Online kozijnen bestellen biedt talloze voordelen. U hoeft de deur niet uit en kunt u snel en eenvoudig uw gewenste kozijnen online samenstellen. Wij zetten de voordelen graag voor u op een rij.

 1. Uitgebreide keuze:
  Via uw aanvraag kunt u uw gewenste kozijnen kiezen, het aantal en de afmetingen. Onze kozijnenleveranciers kunnen u dan een breed scala aan kozijnen in verschillende stijlen, materialen en kleuren aanbieden. Met gedetailleerde product beschrijvingen en afbeeldingen kan de leverancier u verschillende extra opties aanbieden. Hiermee kunt u de kozijnen in detail bekijken en vergelijken voordat u een keuze maakt. Dit stelt u in staat om weloverwogen beslissingen te nemen zonder enige druk.
 2. Gemak en tijdsbesparing:
  Het bestellen van kozijnen online bespaart u kostbare tijd. U hoeft niet naar verschillende fysieke winkels te gaan om het juiste product te vinden. Met een paar klikken kunt u alle benodigde informatie krijgen en uw bestelling plaatsen, waar u zich ook bevindt. Bovendien kunt u online kozijnen bestellen op een tijdstip dat u het beste uitkomt, omdat online winkels 24/7 geopend zijn. U kunt uw project plannen op basis van uw eigen schema, zonder rekening te houden met openingstijden.
 3. Transparantie en betrouwbaarheid:
  Onze online kozijnenleveranciers staan bekend om hun transparantie. U krijgt gedetailleerde informatie over prijzen, specificaties, levertijden en garanties voordat u uw bestelling plaatst. Hierdoor kunt u de beste beslissing nemen op basis van uw budget en behoeften. Veel kozijnspecialisten hebben klantenrecensies en beoordelingen die u kunt raadplegen om ervaringen van andere klanten te lezen. Dit helpt u om een betrouwbare en gerenommeerde leverancier te kiezen voor uw kozijnen.

Tips bij het aanschaffen van nieuwe kozijnen

Bij het bestellen van kozijnen zijn er enkele belangrijke tips die u kunnen helpen om een weloverwogen beslissing te nemen en een succesvolle bestelling te plaatsen. Hier zijn enkele tips om in gedachten te houden:

 • Doe grondig onderzoek: Neem de tijd om verschillende leveranciers en hun aanbod te onderzoeken. Vergelijk prijzen, materialen, kwaliteit, garanties en recensies van eerdere klanten. Dit helpt u bij het vinden van betrouwbare en gerenommeerde leveranciers.
 • Meet nauwkeurig: Zorg ervoor dat u de juiste afmetingen van de kozijnen opneemt voordat u een bestelling plaatst. Een nauwkeurige meting voorkomt problemen en onnodige kosten achteraf.
 • Kies het juiste materiaal: Overweeg welk materiaal het meest geschikt is voor uw project. Kunststof, hout en aluminium hebben elk hun eigen kenmerken en voordelen. Denk aan duurzaamheid, isolatiewaarde, onderhoudsvereisten en esthetiek bij het maken van uw keuze.
 • Wees duidelijk over uw wensen: Geef bij het plaatsen van uw bestelling alle specifieke details en wensen aan, zoals kleuren, afwerkingen, beglazingsopties en eventuele extra functies. Dit helpt de leverancier om uw kozijnen nauwkeurig volgens uw wensen te produceren.
 • Controleer de levertijd: Vraag de leverancier naar de geschatte levertijd van de kozijnen. Houd rekening met deze informatie bij het plannen van uw project, zodat alles op tijd verloopt.
 • Vraag om een schriftelijke offerte: Zorg ervoor dat u een gedetailleerde schriftelijke offerte ontvangt voordat u uw bestelling plaatst. Controleer of alle specificaties, prijzen, leveringsvoorwaarden en garanties correct zijn vermeld.
 • Controleer de garantie: Informeer naar de garantievoorwaarden van de kozijnen. Het is belangrijk om te weten welke garanties van toepassing zijn op de materialen, constructie en installatie.
 • Professionele installatie: Overweeg om de kozijnen door professionele installateurs te laten plaatsen. Een goede installatie zorgt voor optimale prestaties en duurzaamheid van uw kozijnen.

Door deze tips in gedachten te houden, kunt u ervoor zorgen dat het bestellen van kozijnen een probleemloos proces is en dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Stappenplan online kozijnen bestellen

Ontdek hoe eenvoudig en efficiënt het is om kozijnen online te bestellen met ons handige stappenplan. Of u nu op zoek bent naar kunststof, houten of aluminium kozijnen, ons stappenplan helpt u bij elke stap van het proces.

1. Voer de locatie van uw project in:

 • Vul de postcode, plaats, straatnaam en huisnummer in waar de kozijnen moeten worden geïnstalleerd. Dit helpt bij het verkrijgen van nauwkeurige offertes van lokale leveranciers.

2. Geef de details van uw project op:

 • Selecteer het gewenste type opdracht: kunststof kozijnen plaatsen, houten kozijnen plaatsen of aluminium kozijnen plaatsen.
 • Kies het type kozijnen dat u nodig heeft, zoals gesloten kozijnen, draaikozijnen, openslaande raamkozijnen of draai-/kiepkozijnen.
 • Voeg het gewenste aantal kozijnen toe. U kunt ook optioneel de afmetingen specificeren voor een meer nauwkeurige offerte.
 • Geef aan wanneer u het project wilt laten uitvoeren, bijvoorbeeld binnen 1 maand, over 1 tot 3 maanden of zonder specifieke voorkeur.
 • Voeg optioneel foto’s toe van de huidige situatie of specifieke wensen. U kunt ook een projectomschrijving toevoegen om meer details te geven, zoals gewenste kleuren of raambekleding.

3. Voltooi uw aanvraag en bekijk de resultaten:

 • Kies de juiste aanhef (dhr./mevr.).
 • Vul uw voornaam en achternaam in.
 • Voer uw telefoonnummer en e-mailadres in, zodat leveranciers contact met u kunnen opnemen met offertes en verdere informatie.

Met deze stappen kunt u eenvoudig uw aanvraag voor online kozijnen bestellen voltooien. Zorg ervoor dat u alle benodigde informatie zo volledig mogelijk invult om nauwkeurige offertes en gerichte ondersteuning te ontvangen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als u eenmaal wat ideeën heeft opgedaan voor verschillende kozijnen, kunt u beginnen met het aanvragen van offertes. Dit kan eenvoudig via onze website door het invullen van uw persoonlijke gegevens en informatie over uw project. Volg hiervoor ons stappenplan.

U kunt ook aangeven welk type materiaal u wilt gebruiken en hoeveel kozijnen u nodig hebt. Op deze manier kunt u super snel kozijnen bestellen. Vervolgens krijgt u binnen enkele dagen meerdere offertes toegestuurd. Ideaal als u niet direct voor verrassingen wilt komen te staan qua prijs.

Direct kozijnen op maat bestellen

Kozijnen offerte aanvragen: bespaar tot wel 40% in slechts twee minuten

X