Skip to main content

Kozijnen offerte aanvragen

Wilt u een kozijnen offerte aanvragen? Ontvang een nauwkeurige prijsopgave via ons offerteformulier. Vergelijk meerdere aanvragen van verschillende leveranciers en kies voor de meest kosteneffectieve oplossing.

Kozijnplaza helpt u graag met uw project, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw woning.

Bespaar geld door offertes te vergelijken

Ontvang geheel vrijblijvend offertes van meerdere kozijnspecialisten
‘Bespaar tot wel 40% in slechts twee minuten’

Door het aanvragen van offertes bij meerdere kozijnspecialisten krijgt u een goed beeld van alle mogelijkheden. Tevens kunt u op uw gemak alle prijzen online vergelijken. U zit nergens aan vast en is onze dienst volledig vrijblijvend.

Het aanvragen van meerdere offertes kan u niet alleen helpen bij de juiste keus maar ook geld besparen. Vul bovenstaand formulier in en ontvang direct offertes van meerdere kozijnspecialisten. Vergelijk de prijzen en kwaliteit van het werk en kies voor een specialist die past bij uw wensen en budget.

Voordelen kozijn offerte:

 • vertrouwde kozijnspecialisten
 • Offertes op maat
 • Geheel gratis & vrijblijvend
 • Besparing tot wel 40% op nieuwe kozijnen

Stappen voor het aanvragen van offertes

Het aanvragen van gratis offertes via Kozijnplaza kan u helpen om de beste kozijnspecialist met de laagste prijs te vinden. De stappen voor een aanvraag zijn eenvoudig en kosten u slechts twee minuten van uw tijd.

Volg hier ons stappenplan:

 1. Vul uw adresgegevens in op het online aanvraagformulier. Zo weten leveranciers waar de kozijnen geplaatst moeten worden.
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in zodat leveranciers weten wie de opdrachtgever is.
 3. Omschrijf uw wensen zo duidelijk mogelijk: welk type kozijnen wilt u aanvragen (kunststof, hout, aluminium kozijnen, enz.). Welke afmetingen moeten de nieuwe kozijnen hebben en wat zijn uw materiaalvoorkeuren? U kunt ook documenten of foto’s toevoegen om uw aanvraag compleet te maken.
 4. Vul uw contactgegevens in. De leveranciers neemt graag contact met u op om uw aanvraag verder te bespreken.
 5. Rond uw aanvraag af en verstuur deze.

Binnen 24 tot 48 uur ontvangt u per mail meerdere offertes van kozijnspecialisten. U kunt de offertes vergelijken en voor de beste optie kiezen.

Direct offerte aanvragen
kozijnen-offerte-aanvragen-kozijnplaza

De belangrijkste informatie in een kozijnen offerte

Een offerte bevat een nauwkeurige omschrijving van de kozijnen die geïnstalleerd zullen worden. Dit alles inclusief de details van de gebruikte materialen, kleuren, sluitingen, het type glas en eventuele extra glaswerk. Bovendien wordt vermeld of de kosten voor de installatie van de kozijnen zijn opgenomen, samen met informatie over eventuele bijkomende kosten. Dit is een belangrijk onderdeel om goed te controleren.

Alle details op een rij

Een kozijn offerte-aanvraag geeft een duidelijk beeld van de kosten en wat u kunt verwachten van de installatie. Maar waar moet u op letten bij het lezen van een kozijn offerte? Welke informatie staat er eigenlijk allemaal in een voorstel?

Hieronder laten we zien wat u allemaal kunt verwachten.  Zo kunt u goed geïnformeerd de juiste keuze maken voor uw nieuwe kozijnen.

 • klopt het aantal kozijnen met het opgegeven aantal?
 • zijn alle afmetingen correct weergegeven?
 • zijn alle extra onderdelen vermeld zoals sloten, scharnieren en ventilatieroosters?
 • is de (volledige) beglazing opgenomen in de kostenraming?
 • staat de afwerking vermeld van bv. houten kozijnen? Lakken, oliën of beitsen?
 • let op keurmerken!
 • zijn alle plaatsing- en leveringskosten vermeld?
 • worden oude kozijnen en onderdelen afgevoerd?
 • heb ik garantie op kozijnen en onderdelen?
 • hoelang is een offerteaanvraag geldig
 • wat zijn de betalingsvoorwaarden?
 • Staat de BTW vermeld in de offerte?

Kies voor de juiste kozijnspecialist

Natuurlijk wilt u niet teveel betalen voor uw nieuwe kozijnen. Maar in hoeverre geeft een lage prijs de doorslag? Wij raden u dan ook aan elke offerte eerst goed te controleren voor u een keuze maakt.

Heeft u vragen over uw kozijnen offerte? Stel deze dan gerust aan een kozijnspecialist. Bekijk ook of er online reviews te vinden zijn en controleer alle beoordelingen. Daarnaast kunt u verschillende kozijnmerken vergelijken en tevens zijn voorzien van een keurmerk. Zo weet u zeker dat u kiest voor de juiste specialist.

Nieuwe kozijnen aanschaffen: Keurmerken en garantie

Bij de aanschaf van nieuwe kozijnen is kwaliteit van groot belang. Om de kwaliteit van deze kozijnen te waarborgen bestaan er keurmerken. Deze keurmerken garanderen de kwaliteit en duurzaamheid van de productie tot de montage. Het is belangrijk om te weten dat keurmerken en garanties niet alleen een garantie zijn voor de kwaliteit en duurzaamheid van de kozijnen, maar ook voor de veiligheid. Zo kunnen keurmerken bijvoorbeeld aangeven dat de kozijnen inbraakwerend zijn en voldoen aan de geldende veiligheidsnormen.

Daarnaast kan het hebben van een keurmerk of garantie ook invloed hebben op de verzekering van uw woning. Sommige verzekeraars stellen namelijk als voorwaarde dat de kozijnen voorzien zijn van een bepaald keurmerk om voor vergoeding in aanmerking te komen in geval van inbraak.

Tot slot is het goed om te weten dat keurmerken en garanties ook een belangrijke rol kunnen spelen bij de verkoop van uw woning. Potentiële kopers zijn vaak op zoek naar kwalitatief hoogwaardige kozijnen die lang meegaan en goed onderhouden zijn. Het kunnen overleggen van keurmerken en garanties kan hierbij een belangrijk verkoopargument zijn.

Veel gestelde vragen

Wat is Kozijnplaza?

Kozijnplaza is een online platform waar je meerdere offertes kunt aanvragen voor nieuwe kozijnen.

Hoe lang duurt het voordat ik een offerte ontvang?

Binnen 48 uur ontvang u een offerte na het indienen van u aanvraag.

Moet ik betalen om een offerte aan te vragen?

Nee, het aanvragen van een offerte bij Kozijnplaza is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Welke informatie heb ik nodig voor een offerteaanvraag?

U heeft de afmetingen en specificaties van de gewenste kozijnen nodig, evenals uw persoonlijke contactgegevens.

Kan ik ook advies krijgen van een kozijnspecialst?

Ja, u kunt ook vrijblijvend advies krijgen over de verschillende kozijnen zodat deze perfect aansluiten bij uw woning.

Welk type kozijn is het meest voordelig?

In de regel zijn kunststof kozijnen het goedkoopste. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te onderhouden en bieden ze goede isolatie.

Wat kosten kozijnen inclusief installatie?

De prijs voor kozijnen, inclusief plaatsing en HR++ glas, kan variëren tussen € 850 en € 3.200 voor een oppervlakte van 2,5 m². Deze kosten zijn afhankelijk van het gekozen materiaal en het aantal kozijnen dat u wenst aan te schaffen.

Wat zijn de meest duurzame kozijnen?

Ten opzichte van hout en aluminium hebben kunststof kozijnen een buitengewoon lange levensduur. Hiernaast vereist kunststof ook weinig onderhoud en is dit type kozijn relatief betaalbaar.

Kozijnen offerte aanvragen: bespaar tot wel 40% in slechts twee minuten

X